donderdag, maart 01, 2007

8 uur overwerken voor het goede doel!

ja je leest het goed! 30 maart as zullen de jonge creatieven van nieuwe garde op vrijdagmiddag voor de verandering eens niet de kroeg in duiken, maar gaan ze 8 uur overwerken voor jou als goed doel!!!.
in de steden rotterdam, groningen, amsterdam, den haag, utrecht en arnhem gaan de nieuwe gardisten onbaatzuchtig creatief zijn.

dus ipv met een collectebus de straat op te gaan, besteden de creatieven van nieuwe garde deze avond en nacht hun energie aan het bedenken en maken van een guerrillacampagne, een effectieve radiospot, een resultaatgerichte tv-commercial, een pakkend filmpje, een sprekende advertentie of zelfs een concept voor een complete huisstijl! in elk van de genoemde steden zullen vijf teams van vijf creatieven zich onder leiding van een ervaren mentor verzamelen.

met een live verbinding zullen de zes steden met elkaar in contact staan en gedurende de nacht van elkaars vorderingen op de hoogte blijven.

heeft het goede doel waarvoor jij werkt een serieus en complex ‘probleem’ en kan jouw organisatie wat hulp gebruiken? neem dan snel contact op met nieuwe garde. het is helemaal GRATIS. met maar 1 voorwaarde; er moet wél een vertegenwoordiger van je organisatie aanwezig zijn op 30 maart (en dat je een briefing formuleert met wat je van de jonge creatieven verwacht ;) ).

interesse als goed doel of creatief? of wil je je aanmelden als mentor? neem contact op met gino goossens gino@nieuwegarde.nl of stuur je briefing naar overwerken@nieuwegarde.nl.
of check de site: www.nieuwegarde.nl

Geen opmerkingen: