vrijdag, maart 21, 2014

SouperFriday 28 maart “Maak werk van je droom” met Bruno van den Elshout

New Horizons door Bruno van den Elshout 
“Als je écht iets wilt, spant het hele universum samen om ervoor te zorgen dat je je droom verwezenlijkt.” - Paulo Coelho, De Alchemist  


De 5e editie van SouperFriday staat in het teken van dromen. En daar werk van maken. Te gast is kunstenaar Bruno van den Elshout, die in de zomer van 2011 fantaseerde over eindeloze rust en ruimte. Hij vond die aan de Noordzeehorizon, die hij in 2012 een jaar lang ieder uur fotografeerde met een zelfgebouwde machine.

Na de eerlijke soep van Passie voor Puur (€ 3,50 p.p.) neemt Bruno ons mee op zijn reis naar die wonderlijke lijn in de verte, naar daar waar alles samenkomt. Over hoe hij in 2013 tot twee keer toe 24 uur naar de horizon ging zitten kijken, en wat hij daarvan leerde. En hoe hij stapje voor stapje steeds dichter bij de eindbestemming van zijn reis komt: de feestelijke presentatie van NEW HORIZONS - kunstwerk in boekvorm, op 4 december in de Grote Kerk in Den Haag.

In het tweede deel van de avond maken we ruimte voor jóuw droom. Wat wil jij bereiken? En wat heb je daarvoor nodig?

Met praktische tips van Bruno en alle andere SouperTroopers, ga je aan het einde van deze avond gegarandeerd geïnspireerd naar huis.

Kom jij ook werk maken van je droom?