dinsdag, februari 23, 2010

Seats2Meet komt naar Rotterdam

Seats2Meet komt naar Rotterdam
Onder de noemer S2M010 gaat medio april 2010 de eerste vestiging van Seats2Meet.com in Rotterdam open. Nabij het Rotterdam Centraal Station vind je straks 1100 m2 aan flexibele werk- en vergaderruimte

Over Seats2Meet.com

Zoals je wellicht weet is Seats2meet.com dé nieuwste vergaderformule van Europa!

Je reserveert er vergaderstoelen in plaats van zalen, gemakkelijk via internet. 
Hoe eerder je boekt, hoe groter je voordeel!
Naast een aantal pilotlocaties die deze vergaderformule hanteren zijn er ook 2 officiële Seats2meet.com vestigingen. Te weten Seats2meet.com Utrecht en Seats2meet.com Maarssen.
En vanaf medio april 2010 dus ook in RotterdamIn deze Rotterdamse vestiging komt er naast ‘het nieuwe vergaderen’ ook meer aandacht voor ‘het nieuwe werken’. Dus niet alleen 'seats 2 meet' maar ook 'seats 2 work'

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Edgar Neo via 0840030863 en/of via edgar@s2m010.com/edgarneo@gmail.com

Technorati labels: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

18 maart as RotterdamCommunity.nl meeting @ Café Rotterdam!

18 maart as is er weer een netwerkavond external link georganiseerd door Rotterdam Community

Dit is alweer de 13e keer, inmiddels een begrip in de stad en het blijft een succes!

Deze netwerkborrel vindt plaats bij ´Café Rotterdam´ op de Kop van Zuid. Dit is een geschikte avond om met ondernemende mensen in contact te komen.
Tijdens de avond kan je contacten leggen, ideeën opdoen of de samenwerking versterken. Het is een 'open business' borrel, dus je hebt geen verplichtingen. Klanten, leveranciers en partners ze komen vanzelf op je pad bij Rotterdam Community external link. Dit is de juiste gelegenheid!

De avond begint om 19:00 en duurt tot 23:00 uur. Tijdens de borrel zal ook het sponsorpakket (twv meer dan 2010 Euro!) worden uitgereikt aan lid 2010 external link van onzeLinkedIn groep external link. Op dit moment hebben we 1994 leden, dus nog 16 te gaan. Ben je nog niet ingeschreven? Kijk wat je kan winnen en voor meer informatie op onze website external link

Café Rotterdam, gelegen in de Cruise Terminal, biedt een mooi uitzicht over Rotterdam.
Je kijkt uit op de Maas, de skyline van Rotterdam en de elegante Erasmus brug.

Alles op een rijtje:

* donderdag 18 maart 2010
* van 19:00 tot 23:00 uur
* entree gratis, inschrijven verplicht
* drankjes voor eigen rekening

Locatie:
Cruise Terminal
Café Rotterdam
Cruise Terminal Rotterdam
Wilhelminakade 699
3072 AP Rotterdam
Plan je route via Google external link

Bereikbaarheid:
Met het OV
Het dichtstbijzijnde metrostation is Wilhelminaplein.
Verder is er mogelijkheid om met de tram en de watertaxi te komen.
Plan je route via 9292ov.nl external link, google maps external link of watertaxi. external link

Met de auto
Rondom Cruise Terminal Rotterdam is er veel parkeergelegenheid. Eventueel brengt Pantarij je met auto en al weer thuis!

Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen? Laat deze kans dan niet liggen en meld je nu aan external link

Rotterdam Community online:
Word lid van onze community @ LinkedIn external link
Volg ons via twitter via @010community

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door I-Portal external link, Pantarij Chauffeursdiensten external link en Café Rotterdam external link natuurlijk

De organisatie van de avond is wederom in handen van Sacha Soeters external link van Tout Passe Partout

external link external link external link external link external link





Technorati labels: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

va 22 april 2010 open: seats2meet.com rotterdam (S2M010)

ik denk dat het weinig mensen zullen het ontgaan is dat ik, ondanks een burn-out, toch weer een paar nieuwe avonturen ben aangegaan. de laatste daarvan is seats2meet.com rotterdam oftwel s2m010.

wat ruim 2 maanden geleden nog een leuk idee, in de hoofden van een paar (toen nog los van elkaar opererende) rotterdamse ondernemers was, is nu een heuse coöperatie met straks 1 van de mooiste en best bereikbare vergader- en flexwerklocaties van rotterdam eo :-D

wat is seats2meet.com?
seats2meet.com is dé nieuwste vergaderformule van Europa!
je reserveert er vergaderstoelen in plaats van zalen, gemakkelijk via internet. hoe eerder je boekt, hoe groter je voordeel!

naast een aantal pilotlocaties die deze vergaderformule hanteren zijn er ook 2 officiële seats2meet.com vestigingen. te weten seats2meet.com utrecht en seats2meet.com maarssen.
en vanaf 22 april 2010 dus ook in rotterdam

In deze rotterdamse vestiging komt er naast ‘het nieuwe vergaderen’ ook meer aandacht voor ‘het nieuwe werken’. dus niet alleen 'seats 2 meet' maar ook 'seats 2 work'

en? doen jullie ook nog iets MVO/duurzaamheid?
jazekers! want zo zitten we dadelijk in 1 van de eerste duurzaam herontwikkelde bedrijfsverzamelgebouwen van europa, is de locatie van vloer tot plafond duurzaam ingericht, zijn we een kweekvijver voor oa horeca talent met ons eigen leer-werkbedrijf, worden we schoongehouden door de fantastische mensen van het meest duurzame schoonmaakbedrijf van nederland. hebben we een strax een groene IT infrastructuur, hebben we dadelijk een paperless office, hebben we dadelijk de meest duurzame catering van nederland. en investeren we de opgedane kennis weer in de doorontwikkeling van de sustainable toolkit.

en zo heeft rotterdam dadelijk niet alleen 1 van de meest duurzame poppodia annex danceclubs (WATT) en 1 van de meest duurzame lampenwinkels (WattNou). maar ook 1 van de meest duurzame businesscentres van nederland.

gaaf he?

NASCHRIFT:
alhoewel we al veel voor elkaar gebokst hebben. is er nog het 1 en ander nodig om echt in april open te kunnen.
denk je nog een (duurzame) bijdrage te kunnen leveren neem dan gerust contact met me op via 084-0030863 en/of via edgarneo@gmail.com
seats2meet.com online
kijk voor meer info over het concept @ www.seats2meet.com en/of www.s2m010.com
word lid van onze community @ www.mindz.com/plazas/S2M010
volg ons @ twitter @ twitter.com/s2m010
en vergeet vooral niet je wensen in te vullen @ www.tinyurl.com/s2m010

wil je liever iemand spreken of alvast profiteren van de vroegboekkorting? bel ons @ 084-0030863

groeten,

@gar / edgar neo
connector, conceptor, conscious capitalist

e:      edgarneo@gmail.com
t/m/f: +31 (0)84-003 08 63
i:       www.edgarneo.INFO

do you follow me on twitter.com/edgarneo?

Technorati labels: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

zondag, februari 21, 2010

repareer de alimentatiewet! teken de petitie


normaal doe ik niet mee aan petitie- en/of kettingbrief doorzendacties. maar dit is er 1 waar ik graag een uitzondering voor maak.

ik heb, tijdens mijn jongerenwerkers periode, met onderstaande ouderwetse en compleet achterhaalde wet een aantal maal te maken gehad. en altijd zijn de kinderen de dupe.

je snapt er nix van dat deze wet nog steeds niet gerepareerd is!

dus hierbij doe ik een beroep op jou, lezer van deze post om de oproep goed te lezen en als je je hierin kunt vinden de petitie (al dan niet anoniem) te ondertekenen, er evt over te tweeten en/of door te sturen naar je eigen netwerk.

BVD!

@gar

==============================================================================

Beste,

Ik wil graag je hulp vragen voor het volgende. Ik heb enkele duizenden handtekeningen nodig voor een petitie die ik ben gestart. Normaal gesproken ben ik het type dat dingen zelf regelt. Maar om nu zelf mijn eigen petitie 10.000 keer gaan tekenen, gaat wellicht iets te ver.

Ik wil jou daarom vragen, en dit is echt heel belangrijk voor me, of jij mijn petitie wilt tekenen en of je dit ook aan je vrienden, familie, collega's, kennissen van de sportclub etc. zou willen vragen. Ik ken namelijk lang niet voldoende mensen om dit op eigen kracht voor elkaar te krijgen.

De aanleiding van deze petitie is dat ik vorige jaar het eenhoofdig gezag over mijn kinderen heb gekregen. Naast het feit dat ik alleen voor mijn kinderen zorg ben ik uiteraard ook financieel verantwoordelijk voor ze. Nu zou je dus verwachten dat een alleenstaand vader dezelfde rechten geniet als een alleenstaand moeder, maar helaas loopt de wetgeving een aantal jaren achter op de realiteit. Ondanks het feit dat de moeder van mijn kinderen geen enkele rol meer in hun leven wil spelen (nu meer dan 1 jaar geen contact) staat de wet haar wel toe 12 jaar lang alimentatie te claimen. Door de rechtbank is haar verzoek in eerste instantie afgewezen, maar het Gerechthof heeft, de letter in plaats van de geest van de wet volgend, bepaalt dat zij hier toch recht op heeft.

Het gevolg hiervan is dat mijn kinderen nu 50% tekort komen op wat zij volgens de tremanormen nodig hebben. Een wet die tot doel heeft kinderen te beschermen pakt hier dus behoorlijk verkeerd uit. Ik kan natuurlijk meer gaan werken of mijn ouderschapsverlofuren reduceren, maar dat zal weer ten kosten van de kwaliteit van de zorg gaan.

Dit hiaat in de wet moet snel mogelijk gerepareerd worden. Eind april wil ik hiertoe een petitie aan de tweede kamer aanbieden, hopelijk voorzien van voldoende steunbetuigingen. Wil jij tekenen a.j.b.?

http://repareeralimentatiewet.petities.nl/ external link

En stuur dit verzoek a.j.b. door naar iedereen die je kent.

Pieter Spinder