dinsdag, oktober 02, 2018

Cocaine Anonymous (CA) vanaf 4 Oktober 2018 ook in Moerwijk

Cocaine Anonymous Moerwijk Den Haag CA Moerwijk Den Haag Bij Betje MOOI Geloven in Moerwijk Hulpverlening
Heb je een verslaving, ben je gestopt met alcohol en drugs of wil je stoppen? Je hoeft het niet alleen te doen!
 
Vanaf 4 oktober is er elke donderdag van 13-14 uur een CA Meeting Bij Betje, in de Betje Wolffstraat 181, Moerwijk - Den Haag.
 
Vraag even naar Mariëlle en zeg dat je voor 'de meeting' komt
 
Van 12-13 uur is er lunch voor als je het fijn vind om eerst even de kat uit de boom te kijken ;-)


Over Cocaine Anonymous (CA)
Cocaine Anonymous (CA) is een groep van, door en voor verslaafden die bij elkaar komen om te herstellen van hun verslaving.Als …
Je denkt dat je misschien een probleem hebt met cocaïne en/of andere drugs en alcohol,
Je wilt stoppen, maar daar moeite mee hebt,
Je kunt stoppen, maar niet gestopt kunt blijven,
Dan ben je bij het juiste adres…

Als je een manier probeert te vinden om te stoppen… en gestopt te blijven, wij hebben een oplossing gevonden die voor ons werkt en misschien werkt het voor jou ook!
We zijn een groep verslaafden die bij elkaar komen om onze ervaring, kracht en hoop met elkaar te delen met als doel clean te blijven en om anderen te helpen bij het vinden van die vrijheid. Alles wat tijdens de bijeenkomsten (meetings) verteld wordt moet vertrouwelijk behandeld worden. Het enige wat je ‘moet’ doen om deel te nemen is willen stoppen en langskomen. We wisselen ook telefoonnummers uit om elkaar tussen de meetings in te ondersteunen.

In CA is iedereen gelijk. Er zijn geen professionele therapeuten en niemand ‘leidt’ de groep. Iedereen komt naar de groep omdat hij of zij een verlangen heeft om te stoppen met het gebruiken van cocaïne. Ons programma, de twaalf stappen van herstel, is met dank aan Alcoholics Anonymous van hen geleend. De ruim 75 jaar lange ervaring van AA met misbruik van verdovende middelen leert ons dat een verslaafde het best kan worden geholpen door een andere verslaafde.
Sommige van ons komen voor het eerst naar CA terwijl ze met een behandeling bezig zijn in een kliniek of met individuele psychotherapie.

Ons standpunt is: “Prima, doe wat voor jou werkt”. Wij pretenderen niet alle antwoorden te hebben. Maar de ervaring leert dat een verslaafde die probeert te herstellen bijna altijd terugvalt zonder voortdurende steun van medeverslaafden.
Nieuwkomers heten we van harte welkom bij CA met meer oprechte warmte en acceptatie dan je je misschien nu kunt voorstellen.
Want zij zijn het hart van ons programma. We hebben ons eigen clean-zijn voor een groot deel te danken aan het uitdragen van de boodschap van herstel aan mensen zoals wij. We helpen onszelf door elkaar te helpen.

Cocaine Anonymous voor Familieleden en vrienden
Cocaine Anonymous is een groep van, door en voor verslaafden die bij elkaar komen om te herstellen van hun verslaving.
Familieleden en vrienden van verslaafden kunnen contact opnemen met Co-Anon Family Groups, een speciale Groep die zich bezighoudt met zijn/haar eigen specifieke behoeften.
Meer weten of aanmelden? Neem gerust contact met ons op!

Voor vragen kun je contact opnemen met Edgar Neo via 06 34 196 796