zaterdag, maart 31, 2007

acht uur overwerken : mission accomplished!

logo acht uur overwerkenYES! het zit erop! de creatieven zijn gedwongen te stoppen en hun werk bij de jury in te leveren. nu zullen de jury's van groningen, rotterdam, den haag, arnhem en amsterdam besluiten welk team de beste creatieve prestatie heeft geleverd.

in rotterdam (waar ik nu ben) worden nu de campagnes voor de bart foundation, vanharte, enviu, wereldtuin katendrecht, de nederlandse hartstichting gepresenteerd.

dadelijk rond een uur of 3 worden de beste inzending van de diverse nieuwe gardes aan elkaar getoond en wereldkundig gemaakt dmv de livestream



































technorati tags: , , , , , , , ,

anderseten.com is écht anders eten

en natuurlijk is een creatief gebeuren niet een creatief gebeuren zonder ook een creatieve cateraar met een creatieve cateringservice: anders eten! en boy wat is deze naam raak gekozen!










de heren achter, voor en naast 'anders eten'












Technorati Tags: , , , , ,

8 uur overwerken voor het goede doel

ik zit nu live @ 8 uur overwerken voor het goede doel in rotterdam. @ area010 zijn 5 teams bezig voor een aantal goede doelen een waanzinnig mooie, goeie campane te verzinnen.

de sfeer is goed en zelfs ik wordt er creatief van. ik kon het niet helpen. voordat ik het wist was ik aan het fotograferen geslagen.

check de pics hier

check de livestream hier

vrijdag, maart 30, 2007

wensenwerk starts blogging

today i spent some time with rickert pos and advised him on how to set up a weblog for the wensenwerk foundation.


check it out in a couple of days because he's now testing the service ;) .

so in the meantime you can have a look @ the website of wensenwerk to see the inspirational work rickert pos and his posse are working on...