donderdag, maart 23, 2017

Zing Nederlands Met Me in Den Haag


Zing Nederlands Met Me in Den Haag 
Wanneer: Vrijdag 31 maart 17:00 - 18:00 uur
Waar:       Bij Pakhuis de Règâh Hoefkade 11, Den Haag.
Entree:     Gratis na aanmelding via zingen@deregah.nl

Pakhuis de Règâh
presenteert 'Zing Nederlands Met Me' voor iedereen die beter Nederlands wil leren en/of om het leuk vind om met anderen te zingen, met een eerste editie tijdens Welkom Hier! in de Stationsbuurt & Schilderswijk op Vrijdag 31 Maart 2017.

 Britse onderzoekers toonden aan (Volkskrant, 14 mei 2016) dat het aanleren van woorden uit een andere taal sneller gaat door liedjes te zingen. Dat is niet alleen zo bij kinderen, maar ook bij volwassenen.

Over 'Zing Nederlands Met Me'
Tijdens Zing Nederlands Met Me worden een uur lang zes verschillende Nederlandse liedjes gezongen. Deelnemers zullen worden begeleid door ervaren muzikanten. Thema van de eerste editie is ‘De Lente’,  met nummers van o.a. André Hazes, Wim Sonneveld en Roosbeef. Iedereen die Nederlands wil leren en/of uit volle borst Nederlandse klassiekers – van Benny Neyman tot Kenny B - wil zingen is welkom. Plezier is belangrijker dan goed kunnen zingen. Wij zorgen voor een pianist, een voorzanger, liedteksten en een drankje.

‘Zing Nederlands Met Me’
is oorspronkelijk ontwikkeld als ‘De Gelukkig Zijn Sessies’ door de Ancienne Belgique (AB), het toonaangevende concertpodium in Brussel en is recent door Paradiso naar Nederland gehaald.  In samenwerking met de Ancienne Belgique en Paradiso gaan we dit naar Den Haag halen.

Entree is gratis
IVM de grote animo graag even aanmelden via zingen@deregah.nl
of via de website van Pakhuis de Règâh


Sfeerimpressie van Zing Nederlands Met Me in Paradiso