donderdag, november 29, 2012

Ben er klaar voor .. #vluchtelingen #debat #tweedekamer

Pic taken by @EdgarNeo / @TheTwilgrim tijdens @rechtopbestaan 's vluchtelingendemo op #Koekamp #DenHaag T/M: +31 (0)6 87 330 730E: edgarneo@gmail.com


- Posted using Mobypicture.com

woensdag, november 28, 2012

Ook bij #Emmaus #Welvaartsresten #DenHaag houden we van opruimen. Zie www.emmausdenhaag.nl voor openingstijden

Pic taken by @@EmmausGanger @EdgarNeo tijdens de voorbereiding van de extra grote opruiming bij #Emmaus #welvaartsresten #DenHaag T/M: +31 (0)6 87 330 730E: edgarneo@gmail.com


- Posted using Mobypicture.com

maandag, november 26, 2012

zondag, november 25, 2012

Tomasz Ilic Janukowyc RIP :-(


Tomasz Ilic Janukowyc RIP :-(

Tomasz Ilic Janukowyc RIP Tomasz Ilic Janukowyc RIP : (Aan iedereen die hem kende,
Met grote verslagenheid, droefheid en diep gevoel van gemis is van ons heen gegaan Tomasz Janukowicz (Tomasz Ilic Janukowyc), occupier van het eerste uur, op 20 november door een tragisch ongeval. Om hem te gedenken en gezamenlijk ons verdriet en warme gevoelens over hem te delen en afscheid van hem te nemen, houden we aankomende maandag een wake op het malieveld.
Verzamelpunt is café 2005, Denneweg 7F, Den Haag tussen 19:00 en 20:00. Vertrek naar Malieveld is 20:00 waarna een rondwandeling rond het malieveld wordt gemaakt. We stoppen vervolgens bij de laatste locatie van Occupy Den Haag, waar hij actief heeft meegewerkt aan het kamp, om daar iedereen de gelegenheid te geven een kaars te branden, bloemen te leggen of een kort gebed of toespraak te houden. Voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn wordt dit deel via de livestream van Occupy Den Haag gestreamd. Vervolgens keren we terug naar café 2005, rond 21:30 om na te praten en een kop koffie.
Daar zal ook een condoleance register klaar liggen dat naar de familie zal worden doorgestuurd. Ook via internet zal een condoleance register worden opengesteld.
Er is contact met familie in Polen en er zal komende zaterdag een mis in Wałcz voor hem worden gehouden. Het is nog onbekend wanneer de begrafenis van Tomasz zal plaatsvinden. Hierover volgt nog bericht. Tijdens de wake wordt een inzameling gehouden voor een krans bij zijn begrafenis uit naam van al zijn vrienden in Nederland.
Voor meer informatie over de wake kan contact opgenomen worden met Bart
06-19908798
Laat iedereen weten dat wij Tomasz dicht aan ons hart dragen!
Like, Share en/of RSVP via Facebook als je kunt, als je wilt: http://www.facebook.com/events/294554057331121/ 
Translation available via Google Translation