donderdag, juli 06, 2006

camping rotterdam is weer open!


camping rotterdam wordt vaak vergeleken met de parade. de andere culturele manifestatie.
geef mij maar de gezelligste camping van nederland. want: waar anders wordt je zelf onderdeel van het decor? waar anders mag je je zo lekker laten gaan met bijvoorbeeld 'the cuban brothers'? en waar anders of je niet weer end te fietsen maar mage je gewoon blijven slapen ;)

juist ja, op camping rotterdam!

kijk voor nieuws over de camping hier en voor echte nieuwtjes hier.

wie weet tot daar!

woensdag, juli 05, 2006

easyMobile: seriously NOT easy going

bron: marketingfacts.nl
niet alles wat stelios aanraakt wordt goud. vandaag kreeg ik een mailtje dat easyMobile ermee stopt in nederland. alle easyMobile klanten (en daar ben ik er dus 1 van) krijgen tot 15 juli de tijd om over te stappen naar een andere provider. tenminste als je je nummer wilt behouden.

een beetje een rip-off want ik heb zo'n mooi, makkelijk nummer kado gekregen. en diegene heeft daar dus 50 euri voor moeten betalen.....

niet alleen nederland blijft achter bij de prognoses. volgens telegeography.com, heeft  tdc, de club achter easyMobile, aangegeven niet verder te gaan met de uitrol als er niet tenminste in 1 land een significant marktaandeel behaald wordt.

het zal stelios wel leren om niet te vroeg zijn voorbeeld, richard branson - met virgin mobile, af te schrijven ;). easy mobile niet altijd 'simply the best'


Technorati Tags: , , ,

maandag, juli 03, 2006

ov9292.nl / 9292ov.nl


vandaag was er een andere site even gesloten. onze nationale reisplanningssite ov9292.nl / 9292ov.nl (ik onthou de juiste volgorde nooit ;)

gaat lekker zo. zouden de servers het ook te warm hebben vandaag ;) ik iig wel pfffft....