donderdag, juni 11, 2009

Schrijf je in voor de Rotterdam Community Open Business Borrel + BBQ 25 juni as

De B's tijdens het netwerken bij Rotterdam Community!

Buitenleven, borrelen, bootjes, bereikbaar, bedrijfsleven, business, bijeenkomst, bar, bijpraten, belangstelling, bekijken, bemachtigen, bedrijven, babbelen, bedruipen, bewegen en bezoeken.

Het kan allemaal tijdens de Buiten Business Borrel van Rotterdam Community. Waar de creatieve en de commerciële klasse elkaar ontmoeten!

Het terras van de Coopvaert met robuuste lounge banken en statafels vormt het decor. Met uitzicht over de bootjes en de pittoreske Leuvehaven weet je zeker dat je je thuisvoelt in Rotterdam.

Ontdek dat je onder het genot van de warmte met een fris roseetje of een bijzondere cocktail in de hand contacten kunt opbouwen op een stadse plek, business kunt genereren en professionaliteit samen kan gaan met gezelligheid, in een ontspannen, relaxte sfeer met lekkere hapjes en een goed gevuld glas.

En als je dan ook nog extra publiciteit voor je bedrijf wilt, kan dat met ons fantastische deal met BusinessPoint TV. Als je drie dagen achter elkaar op de flatscreen wilt bij 925.000 huishoudens voor een spotprijs geef je dan snel op voor een interview. Alle details lees je op de pagina over BusinessPoint TV.

Voel je je thuis in Rotterdam, dan voel je je ook thuis bij de bijeenkomsten van Rotterdam Community.

Datum:
Donderdag 25 juni 2009

Waar:
Coopvaert - waar men eet & drinckt
Blaak 776
3011 TA Rotterdam
Plan je route via deze link


Tijden:
19:00 - 23:00 uur

Aanmelden:
Heb je zin in netwerken in een gezellige ongedwongen sfeer? Wil je graag nieuwe mensen ontmoeten in Rotterdam en ben je nieuwsgierig ingesteld? Kom dan ook en meld je nu aan!

Tot 25 juni 2009, want netwerken bouwen doe je bij Rotterdam Community 'open in businesscommunicatie'!

RC team: Sacha Soeters | Johan Brekelmans | Frans van der Meer | Edgar Neo

Schrijf je HIER in

Of het de vorige keer nog een beetje gezellig was kun je hier zien ;-)