donderdag, juni 07, 2012

Lijfhacking.nl v1/v2


Nu ik bijna alle tips en trucs uit het laatste boek van Timothy Ferriss The 4-Hour Body toegepast te hebben ben ik weer enorm gemotiveerd om met Lijfhacking.nl aan de slag te gaan.....

===================================================
The 4 Hour Body

Hacking gaat om het maken van slimme keuzes die jouw leven makkelijker maken. Lifehacking richt zich op hoe jij je leven zo kan inrichten dat je meer kan doen in minder tijd. Denk daarbij aan e-mailverwerking, Getting Things Done en bewust zijn en blijven van manieren om je werk en andere zaken slimmer en sneller aan te pakken.

Lijfhacking gaat daar verder op in en trekt het concept hacking door naar je lijf. Lijfhacking gaat om het maken van slimme keuzes zodat jij het lichaam kan hebben dat jij wilt op een slimme manier. De kennis die we nu gebruiken (dieëten, minimaal 20-30 minuten bewegen, etc) is achterhaald. Er zijn slimmere en snellere manieren om je lijf te hacken; van afvallen, meer conditie krijgen, een beter sexleven tot plaatselijk vet laten verdwijnen.
Een lijfhacker is geïnteresseerd in het optimaal gebruiken van zijn of haar lichaam op een slimme manier. Wat zijn de kleinste veranderingen die jij kan doorvoeren met een maximaal resultaat. Lijfhacking is als een boek uitgebracht door Tim Ferriss met de titel The 4-Hour Body (refererend naar zijn eerste boek The 4-Hour Workweek) en deze website gaat in op de toepassingen van the 4-Hour Body. Denk daarbij aan o.a.:
  • Hoe kan je snel en simpel afvallen;
  • Hoe kan je snel en simpel meer spieren creeëren;
  • Hoe kan je nóg sneller hardlopen; en
  • Hoe kan zo je slaap indelen dat je minder slaap nodig hebt, en toch uitgeruster bent.
Wat kan je hier verwachten?
Blogs over het toepassen van technieken uit the 4-Hour Body; ervaringen, tips en trucs, delen van kennis en ervaring en vooral een gedeelde passie om uit je leven en je lijf te halen wat er in zit.
Heb je aanvullingen, vragen of tips dan horen we dat graag!

Tagged and filed:  lijfhack, lijfhacking, bodyhack, body hacking, tim ferriss, the 4 hour body, 4hb, four hour body

Geen opmerkingen: