donderdag, juni 07, 2012

#lijfhack Lijfhacking.nl Hack je lijf in 4 uur Binnenkort nieuwe site

Binnenkort online *tromgeroffel* de nieuwe versie van Lijfhacking.nl online.
Wat kun je verwachten?

Hieronder wat meer info over de website die in het teken staat van het (inmiddels niet zo) nieuwe boek van Tim Ferriss:  The 4 Hour Body


Hacking gaat om het maken van slimme keuzes die jouw leven makkelijker maken. Lifehacking richt zich op hoe jij je leven zo kan inrichten dat je meer kan doen in minder tijd. Denk daarbij aan e-mailverwerking, Getting Things Done (GTD) en bewust zijn en blijven van manieren om je werk en andere zaken slimmer en sneller aan te pakken.

Lijfhacking gaat daar verder op in en trekt het concept hacking door naar je lijf. Lijfhacking gaat om het maken van slimme keuzes zodat jij het lichaam kan hebben dat jij wilt op een slimme manier. De kennis die we nu gebruiken (dieëten, minimaal 20-30 minuten bewegen, etc) is achterhaald. Er zijn slimmere en snellere manieren om je lijf te hacken; van afvallen, meer conditie krijgen, een beter sexleven tot plaatselijk vet laten verdwijnen.
Een lijfhacker is geïnteresseerd in het optimaal gebruiken van zijn of haar lichaam op een slimme manier. Wat zijn de kleinste veranderingen die jij kan doorvoeren met een maximaal resultaat. Lijfhacking is als een boek uitgebracht door Tim Ferriss met de titel 4-Hour Body (refererend naar zijn eerste boek The 4-Hour Workweek) en deze website gaat in op de toepassingen van the 4-Hour Body. Denk daarbij aan o.a.:
  • Hoe kan je snel en simpel afvallen;
  • Hoe kan je snel en simpel meer spieren creeëren;
  • Hoe kan je nóg sneller hardlopen; en
  • Hoe kan zo je slaap indelen dat je minder slaap nodig hebt, en toch uitgeruster bent.
Wat kan je hier verwachten?
Blogs over het toepassen van technieken uit the 4-Hour Body; ervaringen, tips en trucs, delen van kennis en ervaring en vooral een gedeelde passie om uit je leven en je lijf te halen wat er in zit.
Heb je aanvullingen, vragen of tips dan vernemen wij die graag!

Geen opmerkingen: