dinsdag, februari 16, 2010

Oprichting MeetingNeeds Coöperatie is een feit!

Vandaag is ten kantore van Civil Code in Den Haag de MeetingNeeds Coöperatie UA officieel opgericht. de MeetingNeeds Coöperatie zal zich bezighouden met het ontwikkelen van oa een vestiging van het zeer succesvolle Seats2Meet.com concept in Rotterdam (S2M010).


Dit natuurlijk in samenwerking met de bedenkers van Europa's meest trendy meetingconcept CDEF Holding

Meer info over Seats2Meet.com vind je hier
Meer info over Seats2Meet.com Rotterdam (S2M010) vind je hier
Meer info over MeetingNeeds vind je hier
Meer info over CDEF Holding vind je hier

en ter afsluiting meteen nog een oproepje om de S2M010 inventarisatie in te vullen ;-)

De MeetingNeeds Cooperatie UA is opgericht door de volgende ondernemers:

Drs. Walter Brand
Ondernemer en expert in ondernemerschap en e-learning. Leverde vanuit eigen onderneming MemoTrainer vernieuwende e-learning-toepassingen aan o.a. Elsevier, LOI en Eneco. Bewees in die praktijk de waarde van een zelfontwikkeld wetenschappelijk model van succesvol ondernemerschap. Oprichter en directeur van Kennisinstituut Entrepreneurship Kinsent, dat ondernemers helpt van Werken 2.0 daadwerkelijk Ondernemen 3.0 te maken. Geaccrediteerd Durftevragen-facilitator.

Jan Peter Bogers
Ondernemer, inspirator en procesbegeleider in trainingsbranche; action-teacher, talentontwikkelaar en expert op het gebied van multimediale, vernieuwende interactietechnieken en -events, ten behoeve van kennisvermenigvuldiging, ontwikkelingsversnelling en verandering. Ideeënkanon en creatief denker. Oprichter IMpress, ActingTime en DecisionTime. Associé van Van Harte & Lingsma. Mede-initiator en -ontwikkelaar van Just Inspire. Geaccrediteerd Durftevragen-facilitator.

Edgar Neo
Sociaal en duurzaamheidsgericht ondernemer, conceptor, connector, conscious capitalist en auteur. Expert op het gebied van professioneel netwerken, inzet social media door organisaties, duurzaam durfkapitalisme, investeren, (micro-) financiering, community-building en het Nieuwe Werken. Is als “Founding father/friend” betrokken (geweest) bij het opzetten van o.a. HEARTcore.cc, lotsov, Rotterdam Innovation Centre, Rotterdam Business Centre, de CleanTech Delta, the Green, KaosPilots NL, The HUB NL, Qredits, HANQ en Rotterdam Community.

Drs. Marck Oostra
Duurzaamheidsgerichte inter-actor: verandermanager, consultant, docent, acteur en auteur. Tot 2000 o.a. Deloitte & Touche, KPMG, Wissema Group en Universiteit van Tilburg; sindsdien zelfstandig (o.a. Interactief Veranderen, HeartResults, Het Eigen Verhaal en TalentCenter). Adviseert, coacht en traint managers en organisatieprofessionals in verandertrajecten. Gastdocent en facilitator in vernieuwende leiderschaps- en marketingprogramma’s van o.a. de Baak.

Sandra Pijl
Trainer-coach-facilitator, eigenheidsexpert en expressiecoach. Voorheen ondernemer in verzorgingsbranche (Artistique) en initiator/projectleider baanbrekende welzijnsprojecten (o.a. voor Humanitas); thans o.a. Een & het ander en Het Eigen Verhaal. Begeleidt mensen, organisaties, wijken en locaties in bewuste ontwikkeling naar identiteit, eigenheid en vitaliteit.

Rickert Pos
Sociaal-educatief en duurzaamheidsgericht ondernemer en business-developer. Voorheen event-manager en -marketeer voor o.a. Companions Amsterdam en Admix Zaken zijn Zaken. Initieerde en leidde sindsdien uiteenlopende projecten op het snijvlak van educatie en bedrijfspraktijk. Leidt sinds 2003 stichting Wensenwerk: ontwikkeling van leerwerkbedrijven voor o.a. Havenmuseum (Rotterdam) en Huys ten Donck (Ridderkerk); en sinds 2009 FeatureEducation: effectief onderwijs maken van bedrijfs-knowhow.