woensdag, december 10, 2008

REMINDER: interessant middagprogramma met seminar van I-Portal & Nebib Event ism Rotterdam Community


Op 11 december voordat de open business borrel van Rotterdam Community plaats zal vinden, hebben I-Portal & Nebib Events nog 2 interessante bijeenkomsten voor u. U kunt aan beide deelnemen maar ook kiezen voor alleen het middag of avond gedeelte.

1. Middag: seminar
De economische crisis. Wat zijn de kansen en bedreigingen voor de ICT sector

2. Avond: borrel en netwerken
Samen met meer dan 150 actieve netwerkers van Rotterdam Community

Locatie:
GrandCentral en Perron 8 van Restaurant Engels (begane grond, naast het restaurant aan de Weena zijde). Stationsplein 45, 3013 AK Rotterdam

Ad 1: Het i-Portal middag seminar (van 16.00 tot 19.00 uur)
De “bubble” is gebarsten. En deze keer is het niet hetzelfde als de “dot com bubble” van enige jaren geleden. De effecten van de financiele crisis zal in alle geledingen van de economie voelbaar worden. Bedrijven en particulieren moeten gepaste maatregelen nemen of zich minstens voorbereiden. Wat dit voor onze sector gaat betekenen kunnen we niet voorspellen. Maar op zijn minst is het verstandig om het middag-seminar bij te wonen.

Agenda middag seminar:
16.00 - 16.20 The Economic Crisis: more than a recession?
16.20 - 16.40 Investment in Crisis? Angels, Banking and money flows...
16.40 - 17.40 Round table on the Credit Crisis Banker, Investor, Government Representative, Entrepreneur
17.40 - 18.10 Q&A
18.10 - 19.00 Pitches for change and last word from the attendees
19.00 - Rotterdam Community Netwerkborrel

Aanmelden voor middag seminar kan via keith@nebib.nl

Ad 2: Borrelen en netwerken (van 19.00 tot 23.00 uur)
Groots en Centraal, twee termen die inmiddels goed passen bij de 'open business' borrels die i-Portal in samenwerking met Rotterdam Community organiseert. Groots, maar vooral niet te groot, want met meer dan 150 actieve netwerkers worden deze borrels goed bezocht en blijven we in de kern herkenbaar. Groots dat ook geldt voor de brede doelgroep, van ondernemers tot beslissers / managers uit het bedrijfsleven, die mixen en matchen met prettige contacten tot gevolg.

GrandCentral, de moderne eigentijdse nieuwe ruime op de begane grond van Engels is de centrale ontmoetingsplek voor ondernemend Rotterdam. Een prettige ruimte met een gezellige bar, niet te groot en toch overzichtelijk. Dus neem je grootheidswaanzin onder de loep, positioneer je op een centrale plek en zet je nieuwsgierigheid en openminded karakter om naar leuke nieuwe contacten en inspiratie. Ondervind dat contacten bouwen op een centrale plek, business genereren en professionaliteit samen kan gaan met gezelligheid, in een grootse ontspannen, relaxte sfeer met lekkere hapjes en een goed gevuld glas.

Voel je je thuis in Rotterdam, dan voel je je ook thuis bij de bijeenkomsten van i-Portal en Rotterdam Community.

Aanmelden voor borrel en netwerken kan via de Rotterdam Community website:
http://www.rotterdamcommunity.nl/xing-bijeenkomsten/11-december-2008/uitnodiging-11-december-2008.html, , , , , , , , , ,

Geen opmerkingen: