dinsdag, oktober 07, 2008

ik krijg altijd gelijk boekcover'Ik krijg altijd gelijk' (boek)
Een praktische handleiding over 'de kunst van het overtuigen'. Voor iedereen die zijn meningen, ideeën en standpunten beter wil verkopen.
Bestseller: nu al in vijfde druk!

Overtuigen willen we allemaal. Tijdens discussies op internet of in de kroeg, bij vergaderingen op het werk of gewoon thuis aan de keukentafel. We discussiëren er vrolijk op los en twijfelen zelden aan ons eigen gelijk. Maar hoe zit dat eigenlijk met anderen? Vinden die ook dat wij gelijk hebben? Soms wel, maar lang niet altijd. Valt daar niet iets aan te doen? Jazeker!

Hoe je iedereen overtuigt
Ik krijg altijd gelijk is een praktische handleiding voor iedereen die zijn meningen, ideeën en standpunten beter wil leren verkopen. Geen saai studieboek, maar een handige verzameling trucs, tips en adviezen die je direct kunt toepassen. Beproefde strategieën, verpakt in toegankelijke taal en getoetst aan de werkelijkheid van vandaag.

Samen met de lezers van nrc.next gingen Lars Duursma, Job ten Bosch en Take Ligteringen een half jaar lang op zoek naar de beste overtuigtrucs en -strategieën. Hun wekelijkse artikelen oogstten in totaal meer dan tweeduizend reacties. het resultaat is een boek waarmee iedereen zijn voordeel kan doen. Leer hoe je iedereen overtuigt!

Haal het boek in huis
Ik krijg altijd gelijk is verkrijgbaar bij alle betere boekhandels in Nederland. U kunt het natuurlijk ook online bestellen met de onderstaande knop. De prijs: €12,95. Ideaal om zelf te leren overtuigen, of als cadeau voor een ander (maar niet uw partner!). Inclusief extra hoofdstuk ‘Spreken als Obama’, met daarin zeven technieken die Barack Obama gebruikt om overtuigend te spreken.

Kom in contact met de Auteurs

of

Bestel het boek 'Ik krijg altijd gelijk'

Bron:  www.dekunstvanhetovertuigen.nl

Geen opmerkingen: