maandag, november 06, 2006

3 fm opent jongeren stemwijzer!

Jongeren zijn geïnteresseerd in politieke thema's en dus ook in de verkiezingen. Maar dan wel in een taal die ze aanspreekt en met mensen die ze serieus nemen. Dat is de reden waarom 3FM van 13 november t/m 17 november Serious Politics organiseert. DJ's Giel Beelen, Claudia de Breij, Coen & Sander en Dolf Jansen ontvangen de lijsttrekkers van de grote partijen en de belangrijkste nieuwkomers. De 3FM Jocks voelen de politici aan de tand over belangrijke onderwerpen en luisteraars kunnen rechtstreeks vragen stellen. Alle interviews komen ook als Serious Politics Podcast beschikbaar.

3FM Stemwijzer
Vanaf maandag 6 november gaat ook de 3FM Partijwijzer powered by Stemwijzer.
Jongeren die nog geen keuze hebben kunnen maken kunnen zich oriënteren via de 3FM Partijwijzer, die zich speciaal richt op verkiezingsthema's die voor jongeren belangrijk zijn. De 3FM Partijwijzer is ontwikkeld door Stemwijzer en is te raadplegen via deze link.
Op die site is ook het 3FM Serious Politics Forum te vinden waar luisteraars met elkaar in discussie gaan over de verkiezingen. Verder zijn daar ook de scholierenverkiezingen te volgen. Deelnemers aan de scholierenverkiezingen houden op deze site een weblog bij.

Bron: Medianieuwtjes.nl

Geen opmerkingen: