maandag, juni 10, 2013

Een Stadswijngaard in Den Haag? Jazeker!

Tenminste als het aan wijngaardenier Tycho Vermeulen ligt.

tycho1 Een unieke wijngaard voor HagenaarsHagenezen. Een stukje Frankrijk, midden in de stad. Wie wil dat nu niet? De liefde voor de geel-groene druif brengt ons samen. Jij mag hier jouw eigen druiven telen. 
Dit betekent: zelf snoeien en oogsten. 

Samen met de andere participanten en stadswijngaardenier Tycho gaat u ontdekken hoe jij een echte Haagse (stads)wijngaardenier wordt. 

Met uiteindelijk een certificaat als blijvende herinnering. Met onze passie zo zij aan zij samen in de wijngaard, midden in de stad.

Ook het wijnmaken kunt u hier leren, of je laat het aan de professional over. Natuurlijk is het mogelijk om de druiven gewoon lekker op te peuzelen zodra ze rijp zijn. Door het jaar heen zijn er diverse gelegenheden voor iedereen om het resultaat van de wijngaard te proeven en ook mee te doen in onze liefde voor een geel-groene druif. Zo versieren we de stad en genieten we van elkaar, van druiven en wijn in onze eigen Haagse stadswijngaard. 


Maar daarvoor moet Tycho nog wel wat geld ophalen.

Hieronder zijn oproep:

Help ons starten  (English version below)
Investeer in ons dmv crowdfunding of wordt zelf een Haagse stadswijngaardenier...
Om de wijngaard te kunnen realiseren hebben we nog financiering nodig. Je kan ons helpen door een van de volgende producten nu al te kopen: jonge druivenplanten, wijn, huren van een stukje wijnbouwgrond in deze wijngaard, een cursus wijnmaken of een wijnproeverij.
Bedankt alvast!
In de wijngaard:Aangekochte producten beschikbaar:
2014Druivenstokken planten1e en 2e jaars planten, wijnmaak cursus (stark okt. 2013), wijnproeverij (data in overleg, vanaf oktober 2013)
2015Eerste jaar van druivenproductieHuur je eigen stukje wijnbouwgrond
2016Eerste wijn beschikbaarWijn
 flag-eng  English version
Help us get started
Invest in us via crowdfunding or become an urban vinedresser in The Hague yourself...
The vineyard needs financing to go ahead. You can help us by buying one of the following products: young vines, wine, rent a piece of vineyard, course wine making or a wine tasting event.
Cheers!
In the vineyard:Purchased products available:
2014Planting of grapesYoung plants, course wine making (starts okt.2013), wine tasting (dates to be decided – from October 2013 onward)
2015First year of productionRent your own piece of vineyard
2016First wine availableWine
slideshow5

Geen opmerkingen: