vrijdag, april 02, 2010

een paar vragen... (en een paar antwoorden)

ik zag gisteren op de rotterdam pioneers en cleandrinks bijeenkomst weer een aantal verbaasde gezichten en hoorde een hoop mensen dezelfde vragen stellen. en hoorde hier en daar van mensen dat ze dachten dat het een rare publiciteitsstunt mbt s2m010 was (tsss, wat denk je wel niet?). en anderen dachten weer dat het een slechte 1 april grap was die te vroeg uitgelekt was (daar dacht ik eerst zelf ook aan). daarom leek het me dus handig om daar centraal antwoord op te geven

klopte het nou dat je vast hebt gezeten?
ja! ik ben donderdag 18 maart door de politie opgehaald. ik heb van 18 maart t/m 21 maart in een aftandse cel op het hoofdbureau gezeten. 22 maart overgeplaatst naar de stadsgevangenis hoogvliet. daar heb ik t/m 26 maart gezeten

maar er is toch maar 1 'neo'?
als in neo betrekking to edgar neo wel.
maar dat is niet de naam waarmee ik geboren ben, dat is de haan. neo is de bijnaam die ik op mijn 16e van een stel amerikaanse zakenlui kreeg..
en als het niet zo moeilijk was om in nederland je achternaam naar keuze aan te passen was geuzennaam al lang mijn officiële achternaam geworden!

ben je al weer vrij? 
voorlopig is de executie van het vonnis opgeschort. ik ben dus voorlopig vrij en heb de mogelijkheid gekregen om waar mogelijk mijn onschuld te bewijzen.


want de tussentijdse resultaten van het speurwerk van sandra pijl, emma van der klooster en niet te vergeten mijn advocaat mr trix maandag de rechter ervan kunnen overtuigen dat ik onmogelijk al die boetes verzameld kan hebben. en dat er dus iemand anders met een kopie van identiteitsbewijs zwart heeft gereden.

en als gaandeweg blijkt dat er echt nog een boete van mij openstaat dan zal ik die natuurlijk meteen voldoen ;-)

nogmaals dank voor alle steun via twitter, linkedin, mail, etc,

@gar

Geen opmerkingen: