zaterdag, maart 08, 2008

28 maart as 8 uur overwerken voor het goede doel oa in de caballero fabriek den haag

Afbeelding_1_3 28 maart as zullen de jonge creatieven van nieuwe garde op vrijdagmiddag wederom niet de kroeg in duiken, maar 8 uur overwerken voor het goed doel!!!.
in de steden in den haag, rotterdam, amsterdam, utrecht en arnhem gaan de nieuwe gardisten onbaatzuchtig creatief zijn.

dus ipv met een collectebus de straat op te gaan, besteden de creatieven van nieuwe garde deze avond en nacht hun energie aan het bedenken en maken van een guerrillacampagne, een effectieve radiospot, een resultaatgerichte tv-commercial, een pakkend filmpje, een sprekende advertentie of zelfs een concept voor een complete huisstijl! in elk van de genoemde steden zullen vijf teams van vijf creatieven zich onder leiding van een ervaren mentor verzamelen.
met een live verbinding zullen de zes steden met elkaar in contact staan en gedurende de nacht van elkaars vorderingen op de hoogte blijven.

heeft het goede doel waarvoor jij werkt een serieus en complex ‘probleem’ en kan jouw organisatie wat hulp gebruiken? neem dan snel contact op met nieuwe garde. het is helemaal GRATIS. met maar 1 voorwaarde; er moet wél een vertegenwoordiger van je organisatie aanwezig zijn op 30 maart (en dat je een
briefing formuleert met wat je van de jonge creatieven verwacht ;) ).

interesse als goed doel of creatief? of wil je je aanmelden als mentor? neem contact op met george vermij via 0653145771 george@nieuwegarde.nl of georgevermij@gmail.com

8UO 2008 vindt plaats op 28 maart 2008 onder andere in de Caballero Fabriek (www.cabfab.nl).

8UO (www.achtuuroverwerken.nl) is een project van Nieuwe Garde (www.nieuwegarde.nl) en wordt mede mogelijk gemaakt door CabFab, BViT en de gemeente Den Haag.

Afbeelding_2

Geen opmerkingen: