zaterdag, december 09, 2006

sprookjesstad weer van start


het is weer zover.....rotterdam is wederom omgetovert in een sprookjesstad. de aftrap vond vandaag plaats op de witte de withstraat. mw. opstelten (idd de vrouw van ;) ) was zo vriendelijk om dit kinderfeest voor en door rotterdammers te doen openen!

onder het genot van een hapje en drankje (thanx a million! stefano in roodkapje werd er binnen nog druk nagepraat over de parade die pacific enterprise georganiseerd heeft. de reacties waren unaniem lovend. pacific enterprise is er weer in geslaagd om een daverende bonte stoet van kinderen, ouderen als droomfiguur aan te (aten) kleden en te organiseren. een betere opening hadden we ons niet kunnen wensen!

en als er iets cultureels gebeurt in de stad rotterdam is er altijd wel iemand van antenne rotterdam aanwezig.... en dit keer was het de oprichter,
uiteraard was rini biemans, er zelf bij! dus als het goed is staat er binnenkort een filmpje hiervan op antenne tv, de audiovisuele evenknie van antenne rotterdam.

de komende 3 weken hebben we weer een fantastisch programma. kijk hier voor meer info!

en laat gerust een berichtje achter voor de organisatie... vinden we leuk!

1 opmerking:

Anoniem zei

Tikkie, jij bent hem...

Kijk op http://verkopen.blogspot.com/ voor mijn post en op http://www.enthousiasmeren.nl/archives/2006/12/19/tag-jij-bent-m/ voor de spelregels.

Groeten en fijne dagen,
harro