woensdag, augustus 02, 2006

ns kent toch nog iets als service ;)

normaal wordt er wat afgeklaagd over de ns. en vaak ben ik het met de klagers eens. maar vandaag eens niet. wat is het geval. afgelopen maandag ben ik op of rond rotterdam centraal station gerold. de buit: voor iemand anders gewoon een sony ericsson w800i voor mij mijn hele huishouding. alles zit er in: mijn agenda, veel maar niet alle contacten, etc. zonder deze foon ben ik weinig tot nix. en dit alles beveiligd met 3(!) pincodes.

toen ik erachter kwam dat ik 'm kwijt was stortte even mijn wereld in. ik wist me geen raad. want dan begint het gedonder; nieuwe simkaart aanvragen (was een gesponsored door easymobile.nl maar die is ermee gestopt dus dat gaat niet meer :( ), je laatste backup erbij pakken (shoot van wanneer is t'ie ook alweer), het nummer bellen kijken of je een eerlijke medelander aan de lijn krijgt, etc. kortom lotsov stress dus....

totdat ik, na wel 103 keer naar mezelf bellen en dus volledig ten einde raad, dinsdagochtend het toch nog 1 keer probeer....

en zowaar ik krijg iemand aan de lijn :D

"goedmorgen, ns reizigers. u spreekt met de jong"

overmand door emoties toch trachtend niet geheel debeil over te komen. ik bedoel, ik kan die beste man wel door de telefoon trekken en zoenen, zo blij ben ik. weet ik er iets uit te persen als: "meneer de jong u weet niet half hoe blij ik ben! u heeft mijn telefoon gevonden! en ik zou 'm graag terug willen. hoe gaat dit het snelste?".

na een zeer korte adequate analyse van waar de telefoon zich nu fysiek bevindt (vlissingen of all places ;) en waar hij naartoe moet (rotterdam). biedt hij aan om de telefoon aan het einde van de dag af te leveren in roosendaal ("in rotterdam kom ik niet en ik wil hem zelf ergens naartoe brengen zodat ik zeker weet dat u uw telefoon ook echt op kunt halen waar we dat afgesproken hebben".

en idd toen ik daarnet op station roosendaal aankwam lag mijn telefoon daar netjes op me te wachten.

ik ben nu druk bezig met mijn telefoon te synchroniseren en te backuppen. en alle gemiste oproepen te beantwoorden.

sorry als ik je nog niet teruggebeld heb. maar probeer het gerust zelf ook nog een keer ;)
ben weer op mijn gewone centrale nummer te bereiken :D. heb je het even niet bij de hand? dan vind je het hier of hier

Geen opmerkingen: