zaterdag, oktober 01, 2005

Urban + Business


Donderdagmiddag 6 oktober aanstaande is Dynamo dé plek om antwoorden te vinden op alle vragen over een creatieve carrière.

Creatieve ideeën en genoeg talent, maar dan? Om echt met nieuwe kunstvormen een voet aan de grond te krijgen, is het nodig zakelijke vaardigheden te leren. En voor een jonge startende kunstenaar is juist die stap soms lastig. Want wie kan je helpen met een businessplan, waar vind je nieuwe klanten en hoe zit dat eigenlijk met belastingen en freelance werk en hoe bescherm ik mijn ding? En zo zijn er duizend praktische vragen waar je je liever niet mee bezig houdt. Maar die ze toch moet weten om van kunst een beroep te maken.


De middag is bedoeld voor iedereen die zijn of haar ding doet op het gebied van de kunsten en daarmee brood wil verdienen of zich verder wil professionaliseren. Dus: kunstenaars, ontwerpers, muzikanten, rappers, fotografen, DJ's, VJ's, nerds, gamers, webdesigners, organisatoren, schrijvers, dichters, dansers, skaters, mode ontwerpers, stylisten, zangers, theatermakers, acteurs, performers, dansers, cabaretiers, etc.

Urban + Business wil iedereen, van starter tot professional, informeren over cultureel ondernemerschap of verdere professionalisering. Zaken als hoe weet ik wat mijn artistieke kwaliteiten zijn en hoe ga ik die managen, promoten en er geld mee verdienen. Ook van alles over ondernemers met een verschillende culturele achtergronden en wat je aan elkaar kunnen hebben en van elkaar kunt leren.

o En praktijkvoorbeelden en tips van professionals.
o En workshops over zaken als promotie, marketing, management, netwerken.
o En wat ondersteunende instellingen kunnen betekenen
o En wat voor subsidies er zijn.
o En vijf 'speeds' voor afspraken (5 minuten) met deelnemers aan de info-markt.
o En een informatiemap met praktische info en handige adressen.
o En netwerken.
o En drinks.

Datum : Donderdag 6 oktober 2005
Locatie : Dynamo Eindhoven, Catharinaplein 21, Eindhoven
Tijd : 12.30 - 18.00
Entree : 10 euro

Urban + Business is een initiatief van Stichting Alice en Kosmose en wordt gerealiseerd in samenwerking met Dynamo en Palet. Een folder is aan te vragen via info@kosmose.nl

Geen opmerkingen: