donderdag, december 09, 2010

Schieblock en the 3rdplace gaan elk op eigen kracht verder

Schieblock en the 3rdplace gaan elk op eigen kracht verder

Gezamenlijk Persbericht

Schieblock en the 3rdplace gaan elk op eigen kracht verder

Het afgelopen half jaar hebben Schieblock en the 3rdplace hard gewerkt aan het neerzetten van een voor Rotterdam uniek concept met flexibele werkplekken en vergaderfaciliteiten. Samen hebben ze hun krachten gebundeld om er een bijzondere plek van te maken. Een verschil van visie heeft beide partijen, na een korte periode van gezamenlijke exploitatie, nu doen besluiten elk hun eigen weg te gaan.

Schieblock biedt als stadslaboratorium mogelijkheden om midden in het centrum samen te werken en te vergaderen. Dit gebeurt o.a. in het nu gezamenlijk gerealiseerde Werkhotel op de eerste verdieping en in de Dépendance op de begane grond.

the 3rdplace creëert professionele huiskamers: goed bereikbare “derde plekken” tussen thuis en kantoor in, voor ontspannen zakelijke ontmoeting, cocreatie en Het Nieuwe Werken (HNW). the 3rdplace wil op afzienbare termijn neerstrijken op een nieuwe locatie in de stad.

the 3rdplace en Schieblock constateren dat er in Rotterdam schreeuwende behoefte bestaat om anders te werken. Beide ondernemingen denken het werklandschap daartoe van de nodige variatie te kunnen voorzien. Schieblock en the 3rdplace blijven dan ook warme contacten onderhouden en sluiten samenwerking in de toekomst zeker niet uit.

De komende weken zal meer duidelijkheid ontstaan over de verdere ontwikkeling van beide initiatieven. Nadere berichtgeving volgt via www.schieblock.com (contactpersoon: Kristian Koreman) en www.the3rdplace.nl (contactpersoon: Edgar Neo, tel. 084-0032893).

1 opmerking:

HappyCloset zei

Hallo Edgar,

Ik wou een email sturen maar als ik op email klik dan krijg ik geen mailadres. Dus ik dacht misschien kan ik mijn vraag stellen in de reactie box.

Het zit namelijk zo: Ik ben opzoek naar een start-up mentor die zelf ervaring heeft met het runnen en opzetten van een (mode) internetbedrijf en ik vroeg me af of jij misschien weet waar ik er een zou kunnen vinden of dat je suggesties hebt. Ik ben al langs de kvk geweest en ook het ondernemersklankbord maar daar zijn geen mensen aanwezig die zelf ervaring hebben en dat vind ik wel cruciaal als je tips hebt of suggesties dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groeten, Andjaolo van Happycloset.com>. happycloset@hotmail.nl